آموزش پخت ته چین مرغ

آموزش پخت ته چین مرغ
مواد لازم

مرغ ۱ عدد – برنج ۶۰۰ گرم – زعفران نیم مثقال – تخم مرغ ۳ عدد – ماست ۵۰۰ گرم – کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم – روغن مایع نصف استکان – پیاز ۱ عدد – نمک به مقدارلازم

 چگونگی تهیه:

ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز و کمی زعفران و نمک می پزیم ۰ سپس ماست و تخم مرغ و زعفران و کمی از آب مرغ و نیز روغن مایع را همگی با هم مخلوط می کنیم تا سس غلیظ بدست آید ۰ مرغ پخته شده را از استخوان جدا می کنیم ۰ برنج را آبکش کرده سپس در یک ظرف جداگانه کره را به آن اضافه می کنیم و بعد سس را که از قبل آماده کرده ایم با کره مخلوط می کنیم داخل همان ظرف بعد نیمی از بر نج آبکش را به مواد اضافه می کنیم و با پشت قاشق برنج را کاملا صاف می کنیم سپس مرغ را که از استخوان جدا کرده ایم روی برنج به طور مساوی پخش می کنیم ۰ بقیه برنج را روی مرغ می ریزیم و دوباره با پشت قاشق برنج را صاف می کنیم ، سپس در ظرف را گذاشته و برنج را با حرارت خیلی ملایم دم می کنیم و بعد از دم کشیدن در ظرف مورد نظر بر می گردانیم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>